luni, 10 iunie 2013

FRACTURI....DE AMINTIRI

Se aud doar pasi,pasi inceti...le poti simti raceala le poti simti scopul. Acolo in colt e ea ,e doar ea si cioburile de pahare sparte ,maruntite in mii si mii de bucati la fel ca si inima ei ,inima pe care nu o va mai reasambla vriodata. 
Cine e ea? Ce e cu ea?....Exista si un el?? Ce urmeaza?
Un strop, numit lacrima se aude zdrobinduse de  podea ,brusc nici un pas nu se mai aude . O priveste, vrea sa renunte la ea , nu  o mai iubeste. Totusi, lacrimile ei inca curg ,nu se poate opri  peste tot sunt numai fragmente de durere .El , exista un el , se bucura de tristetea ei ,se simte dorit,acum poate profita ,v-a obtine ceea ce isi doreste.
O voce slaba,tremuranda il intreaba daca o mai iubeste ,ii cere sa fie sincer. O priveste in ochi pentru   o clipa isi da privirea la o parte si ii raspunde...ii spune adevarul oare? Ii spune ce simte ,simte ca nu a iubit-o niciodata dar nu ii spune, ii spune doar ca nu o iubeste. 
    Pana la urma ce mai e si iubire?Cum sti ca iubesti sau nu? Pana la urma faci ce simti.
Ea incearca sa se indeparteze incet.Il minte.Se preface cu fiecare minut ce trece ca ii pasa tot mai putin, dar o doare de'geaba doare prea rau al naibi de rau.Vrea doar sa traiasca iar si e gata sa faca orice sa isi recapete viata.
Il iubeste, il iubeste chiar foarte mult ar da orice pentru el ,el e viata ei e oxigenul ce o patrunde e singurul care o mai tine in viata, dar stai... ea a murit de mult ,de cand el a  parasit-o.Ea a ramas in umbra lui ,inca il mai tine strans in brate ,inca incearca sa  regaseasca ce a pierdut ,vrea sa il ucida vrea inima ce-i zace in piept, vrea sa  o readuca la viata isi vrea propria inima inapoi.
Asteapta...